Organisatie | Business

spindiagram

Integrale scan; de WaardenWaaier of de RetailQuickScan

Een traject om de WaardenWaaier voor jouw bedrijf te maken is afhankelijk van de grootte en reikwijdte van de gewenste verandering. Het is een eerste ‘koers’ meetlat die verder gaat dan het creëren van geldwaarde of winstmaximalisatie, verder dan het Business Model Canvas, LEAN verbeteranalyse of INK. Deze basis zit er zeker in, en wordt met leiderschap en ‘karakter’ uitgebreid. Deze aspecten, tezamen met vooraf besproken aandachtspunten, gewaardeerd passend in deze tijd.
Het resulteert in een  WaardenWaaier specifiek voor jouw bedrijf.
Een kostenindicatie voor jouw WaardenWaaier: € 1.995,- per traject, incl. rapport en aanbevelingen o.b.v. een gem. MKB bedrijf.

Voor retailbedrijven is de RetailQuickScan beschikbaar die fysieke en online kernpunten in beeld brengt. Daarna volgt een maatwerk aanpak. Zo wordt elke euro effectief met impact besteedt, zeker in digitaliseringsland… omdat een website alleen niet de oplossing is.

Maatwerk advies

Je weet als geen ander dat er vele facetten nodig zijn om je organisatie naar een hoger plan te brengen, dat gaat niet vanzelf. Helder ondernemerschap is soms een uitdaging als je al jaren in het vak zit. Blinde vlekken zijn dan onvermijdelijk.
Wat helpt? Een integrale blik van buitenaf, advies verwerkt in een scan waarmee je ZELF de organisatie weer een stap voorwaarts brengt in diens levenscyclus. 

Op het gebied van digitalisering – wat is de volgende stap en waar begin ik – kan ik maatwerk advies uitbrengen en je zelfredzaamheid op dit vlak vergroten. Heb je meer of permanente hulp nodig, dan is mijn netwerk groot genoeg om de juiste match te vinden. 
Als levenswijze pragmatische vrouw en ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven – vooral met strategische vernieuwing en (re)organisatie vraagstukken – kan ik je bij uitstek een maatwerkadvies om tot grotere waardecreatie te komen!

BizNizUp Wijchen

Hèt ecosysteem voor ZZP-er, starters en kleine MKB bedrijven in Wijchen en omgeving. Een community, een netwerk, met elkaar verbonden waarbij we vanuit onze expertises elkaar verder helpen. Mentoren en coaches helpen je om de volgende stap in je bedrijf of als ondernemer te zetten. Een fysieke flexwerk ruimte in het centrum wordt aan gewerkt. Tot die tijd treffen we ons ‘Bij Floor‘ op de Havenweg 4 te Wijchen.

Trainingen | Presentaties

Graag deel ik mijn kennis! Een aantal onderwerpen lenen zich prima om in een interactieve presentatie gedeeld te worden.
Voor trainingen ligt dit aan de veranderbehoefte en het thema.
Trainingen lopen uit een van Vitaliteit & Purpose Driven tot aan Teamcoaching, Innovatiemanagement en LEAN.
Een kostenindicatie voor een presentatie is € 550,- en voor een maatwerk training per dagdeel is € 995,- (± 12 deelnemers).